Υπηρεσίες

Η κατασκευή είναι μια δημιουργία που απαιτεί ευαισθησία, σεβασμό στο χρήστη και στο περιβάλλον και αίσθηση κοινωνικής ευθύνης

Μεγάλες κατασκευές

Οι μεγάλες κατασκευές αποτελούν για την ART τη μεγάλη πρόκληση αλλά και το ενδεικτικό κριτήριο της υψηλής της κατασκευαστικής ποιότητας και αισθητικής. Δημιουργεί ολόκληρους παραμυθένιους κόσμους που διεγείρουν τη φαντασία και τις αισθήσεις σας. Μια ψυχογεωγραφική περιπλάνηση σε έναν από τους κόσμους αποτελεί αξέχαστη εμπειρία.

Σκηνογραφίες

Οι προβολείς του απαράμιλλου σχεδιασμού και της κατασκευαστικής αρτιότητας πέφτουν πάνω στις σκηνογραφίες της ART. Ιστορικά και μυθολογικά πλάσματα και κτήρια, όπως και μακρινές μυθικές τοποθεσίες, αναβιώνουν, παίρνοντας σάρκα και οστά μέσα από το αισθητικό πρίσμα της ART. Τα έργα ξαφνιάζουν με τη μεγαλοπρέπεια και το ρεαλισμό τους υποδηλώνοντας τις εξειδικευμένες γνώσεις αρχιτεκτονικής και γλυπτικής των δημιουργών τους.

Διακοσμήσεις καταστημάτων

Η επιτυχημένη λειτουργία καταστημάτων, οφείλεται κατά πολύ στη μοναδική τους αισθητική. Η ART απαντάει σε αυτή την πρόκληση και αναλαμβάνει την εντυπωσιακή και μοναδική στο είδος διακόσμηση καταστημάτων, που κάνει τη διαφορά! Με μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, από τη δημιουργία μικρών φανταστικών αγαλμάτων και αφηρημένων σουρεαλιστικών μορφών, μέχρι τον εξ’ ολοκλήρου σχεδιασμό και την παραγωγή εξαιρετικών χώρων, η ART πλημμυρίζει τα καταστήματά σας με έμπνευση και ομορφιά, πλαισιωμένα από άψογη κατασκευαστική ποιότητα.

Ζωγραφική-Αγιογραφίες

Οι ζωγραφιές και αγιογραφίες της ART είναι ίσως οι μοναδικές δημιουργίες που έχουν καθαρά και μόνο καλλιτεχνικό υπόβαθρο. Το φάσμα των δημιουργιών είναι μεγάλο και περιλαμβάνει από πιστές αναπαραγωγές κλασικών έργων και ζωγραφιές μικτής τεχνικής που συνδυάζουν άψογα μυθικά και φουτουριστικά στοιχεία, μέχρι εξαιρετικές αγιογραφίες σε πεπαλαιωμένη μορφή και τοιχογραφίες που αναπαριστούν παιδικούς ήρωες. Ό,τι μορφή κι αν έχουν, αποτελούν την ευχάριστη ¨πινελιά¨ του χώρου σας προσδίδοντας του μια μοναδική αισθητική άποψη.

Ανάπτυξη κατασκευής βράχων

Ο άρτιος σχεδιασμός εξωτερικών χώρων αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια αυξανόμενη απαίτηση όσων επιθυμούν ένα περιβάλλον ανάλογο με το κτήριο της οικίας ή της επιχείρησής τους. Η ART παρεμβαίνει εικαστικά στο design του εξωτερικού σας διακόσμου και με την προσθήκη πιστών αναπαραγωγών πανέμορφων βράχων της ART2ART γεφυρώνουν άψογα το χάσμα μεταξύ τεχνολογίας και άγριας φυσικής ομορφιάς, σβήνοντας την οριακή γραμμή μεταξύ φυσικού και τεχνητού στολιδιού.